AMPUN GUSTI


Nun Gusti Nu Maha Asih

Mundut widi abdi seja susuci

Sumujud nundung laku lampah salah

Sumerah salaksa bayah

Dina amparan sajadah

Panggugah hidayah

Ka Anjeun masrahkeun diri

Nyanggakeun sadaya-daya

Galindeng kalam Ilahi

Ti saban munara masjid

Meupeus simpé wanci janari

Ngageuing ati

Ngahudang rasa rumasa

Diri anu lamokot ku dosa

Sadrah mundut pangampura

Gusti Tina sagala lampah nu salah

Duh Gusti Robbul Izati

Mugi Gusti nampi tobatna abdi

Detik ieu seja ngubur tapak diri

Nu tos hilap ka temah wadi

Nu teu tumut ka Nu Agung

Ampun, Gusti…

Suku Gunung Manglayang, 19 Juni 2009

Ku Dhipa Galuh Purba

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: